Patrocinadors

El Festival es complau en agrair el suport a tots els patrocinadors que ens han estat fent confiança.

Presentat per:

Patrocinador principal:

Amb el co-patrocini de:

Amb la col·laboració de:

Mitjans de comunicació oficials:

Mitjans de comunicació col·laboradors:

Productes oficials:

Agraïments:

Donem suport a:

La teva marca al Festival:

El Festival Castell de Peralada desenvolupa un programa de patrocini que compta amb la col•laboració d’unes cinquanta empreses que mitjançant la seva contribució filantròpica ens permeten mantenir una programació d’excel•lència posicionant-lo en un dels esdeveniments culturals de major projecció dels que se celebren a Espanya i el model del qual és fonamentalment, privat.
Per a les empreses patrocinadores, el Festival desenvolupa programes d’hospitalitat que ofereixen, a les marques col•laboradores, ocupar les millors localitats, disfrutar d’una excel·lent oferta gastronòmica, acollida personalitzada, espais reservats, etc. Per tal que les marques trobin a Peralada el millor marc per a desenvolupar accions de relacions públiques i fidelització de clients, col•laboradors i amics en el marc d’un entorn singular i exclusiu.
El programa de patrocini del Festival fomenta trobades empresarials en un entorn informal de relació i posa l’organització al seu servei perquè no hagin de pensar en els aspectes organitzatius.

Claudia Blasi
claudia.blasi@grupperalada.com

Sara Via
sara.via@grupperalada.com

Anna Peris
anna.peris@grupperalada.com