Mesures préventives pour COVID-19

'Combattimento' en versió online. La producció de Peralada al canal de YouTube Maestranza Oficial

'Combattimento' en versió online. La producció de Peralada al canal de YouTube Maestranza Oficial

A conseqüència de les restriccions per fer front a la COVID-19 que van entrar en vigor el passat 9 de novembre a Andalusia, el Teatre de la Maestranza s'ha vist obligat a cancel·lar definitivament les funcions de Combattimento de Claudio Monteverdi. Les funcions no s'han pogut reubicar en un altre moment de la temporada pels assajos que requereix aquest tipus de producció.

El Maestranza, però, oferirà els mateixos dies en què estava prevista la seva representació, el 27 i 28 de novembre a les 20 hores, la possibilitat de gaudir, a través de la seva pàgina web, de l'enregistrament que es va realitzar de l'estrena al Festival Castell de Peralada el 2016, com a productor de Combattimento.

Combattimento és un concert escenificat de música antiga, un cercle poètic inspirat en les composicions de Claudio Monteverdi, qui va revolucionar la música amb la seva particular manera d'entendre que aquesta havia d'expressar les línies emocionals del text.  

El director musical Fausto Nardi i el director d'escena Joan Anton Rechi, ens proposen un combat de boxa en el qual personatges emmascarats com a esportistes de lluita lliure, lliuren el combat de la vida, cantat bellíssims madrigals que reflexionen sobre la naturalesa de l'amor, de la pèrdua i de les relacions enteses com a lluites.

La producció del Festival Castell de Peralada es podrà veure aquí.