El Festival

El somni d'una nit d'estiu

El conjunt medieval del Castell de Peralada és l’escenari del Festival Castell de Peralada durant els mesos de juliol i agost. L’Auditori, situat dins dels jardins del Parc Castell, és l’espai idoni per als concerts a les nits d’estiu. L’Església i el Claustre, en canvi, acullen recitals, concerts de cambra i òperes de petit format. Història i prestigi identifiquen el Festival que, tant per les seves propostes artístiques com per l’excepcionalitat del marc en el qual es desenvolupa, situa aquesta localitat medieval al centre cultural i d’oci de les nits estivals de la Costa Brava. Informació i venda d’entrades a www.festivalperalada.com i al telèfon 972 538 292.

Història del Festival Castell Peralada

Fundat el 1987, el Festival és considerat una de les manifestacions artístiques més importants de l’època estival. El mecenatge al Festival està integrat dins de la política de responsabilitat social corporativa del Grup Peralada, seguint l’esperit internacional de contribució activa a la cultura i a la difusió musical. Es tracta d’una iniciativa singular pel que fa al suport i a la difusió de la música. Una aposta clara per l’excel•lència de les propostes artístiques en la lírica i la dansa. La producció pròpia, l’aposta per nous creadors, el suport a compositors, les invitacions de grans artistes i grans companyies han contribuït a l’enriquiment cultural del nostre país.

El Festival Castell de Peralada és membre de:

l’Associació Europea de Festivals (EFA), Opera Europa, Ópera XXI i de l’Associació Espanyola de Festivals de Música Clàssica (FestClásica).