Campus Peralada

La finalitat del Campus Peralada és obrir les portes del Festival estudiants de proximitat, del món de les arts escèniques o relacionats amb aquest camp, proporcionant accés a continguts d’interès per a futurs talents del món de les arts escèniques, restringits al públic general, contribuint així a la seva formació i facilitant el contacte amb professionals.

El Campus Peralada dedica especial atenció a centres educatius, grups organitzats i escoles de música i de dansa reconegudes per les administracions públiques.

Uns 800 estudiants ja han tingut l'oportunitat de viure el Festival de Peralada. Les propostes, formulades i organitzades d'acord amb l’edat i característiques de les diferents categories de participants, s'inspiren en la idea d'esforços compartits per exposar als futurs talents de la zona un patrimoni artístic que creiem que ha de formar part de la identitat cultural de tots nosaltres.

Xerrades, tallers, classes, màster classes, assajos generals, diàlegs i activitats infantils: aquestes són algunes de les possibilitats que oferirem aquest any un altre cop.

Les places per a cada sessió són limitades.

L’organització del Festival podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, les sessions, els horaris i els col·laboradors anunciats més avall.

 

Com participar-hi

En funció de cada convocatòria associada a un espectacle, les inscripcions s’obren a alumnes d’escoles de dansa, de música, de Conservatoris i a joves orquestres/corals de les províncies de Girona i Barcelona i, com a novetat, de la Catalunya Nord, així com també als Instituts de Figueres.

Per tenir accés a les propostes del Campus Peralada cal formar part d’una de les categories esmentades anteriorment o equivalent. Us podeu registrar complimentant el corresponent formulari que trobareu a internet a https://www.festivalperalada.com/ca/campus-peralada/ o el podeu sol·licitar enviant un correu electrònic a judit.jordana@grupperalada.com. Les inscripcions s’han de fer a través del centre o institució.

Per a cada categoria de participants, es proposen activitats culturals especialment escollides amb l'objectiu d'incrementar la consciència cultural i la informació dels assistents a les actuacions.

Un cop complimentat, heu de retornar el formulari a: judit.jordana@grupperalada.com. Les sol·licituds han de concretar el dia i l'activitat a la que es refereixen. La disponibilitat d'assistència està subjecte a un aforament limitat.

Important

Una sol·licitud no és una reserva, és una indicació d'interès, que ha d'anar seguida d'una resposta de confirmació.

És indispensable fer una sol·licitud per poder accedir als continguts del Campus Peralada. El Festival validarà les sol·licituds abans d'efectuar les confirmacions.

Cada grup de menors haurà d'anar acompanyat d'un adult responsable.