Cantar és estimar!

Cantar és estimar!

Dàmaris Gelabert ha portat al Petit Peralada un dels regals que ofereix la vida: gaudir dels moments. Els nens i nenes han descobert les cançons del nou disc de Dàmaris, Naturalment.

En aquest nou treball discogràfic, Dàmaris Gelabert fa un crit optimista a la vida a prop de la natura aprenent a gaudir dels moments i dels regals que ens ofereix. Els títols de les cançons que ha interpretat ho han dit tot: Els arbres fruiters, Hem fet un hort, Naturalment, Els cinc sentits, Som aigua, fruites i verdures, estrelles  o comença l’estiu. Un bonic recull musical amb missatges que han volgut transmetre la importància de valors importants com l’amistat, l’ecologia, estimar, respectar, escoltar. Tampoc han faltat alguns dels gran èxits de Dàmaris Gelabert com Bon dia, el Mosquit, Qui sóc jo, l’Abecedari, Els dies de la setmana, Fruites i verdures o Tu pots ser.

La producció i els arranjaments del disc Naturalment són d’Àlex Martínez juntament amb els músics David Soler, Gabriel Amargant, Arnau Figueres i Joan Rectoret. A l’escenari, al costat de Dàmaris hi ha hagut dos coristes i la Caterina Cuspinera, la nena coneguda pels infants per les seves intervencions en alguns dels videoclips més famosos de la Dàmaris.

Ha estat un vespre molt especial pel Festival de Peralada amb un Auditori ple de nens i nenes amb les seves famílies que han participat de l’espectacle i l’han gaudit. Per al Festival, el Petit Peralada és una magnífica manera d’introduir als més petits de la casa en el món de la cultura i l’espectacle contribuint a que donin les primeres passes com a espectadors.