MAESTRO!

MAESTRO!

MAESTRO, Where Dance Music Becomes Classica, ha baixat el teló de la 33a edició del Festival amb una gran festa musical. Un públic entregadíssim  i molt predisposat a passar-ho bé ha gaudit amb aquest espectacle que és una producció de Flaix amb direcció artística de Xavi     Escolano i direcció musical i arranjaments de Marc Timón. Una proposta jove en la que ha sonat la música electrònica i la simfònica al mateix tempo. L’orquestra GIOrquestra, amb més de vuitanta músics i artistes damunt de l’escenari interpretant èxits com One, Till i Come, Wake me up, Titanium, Get Lucky, Viva la Vida o I Gotta Feeling. Un total de 31 temes han donat forma a un espectacle en el que han participat també els DJ’S: David Gausa, Sergi Domene,

Jordi Veliz, DJ Skudero i Xavi Metralla. Llibert Fortuny al Saxo Solo i com a solistes Marian Dacal, Chipper, Brigitte Emaga, Alex Delgado, Alba Llibre, Judit Tobella i la soprano Rocío Martinez. L’auditori s’ha convertit en tora una pista de ball amb temes com Flying Free.

Un final de festa amb el millor de la música dance dels últims 25 anys en  un auditori dempeus, ballant i demanant més música.