Check our COVID measures

UN TROBADOR AL CASTELL DE PERALADA

UN TROBADOR AL CASTELL DE PERALADA

RUFUS WAINWRIGHT, UN TROBADOR AL CASTELL DE PERALADA

 

Rufus Wainwright ha actuat avui per segona vegada al Festival Castell de Peralada. Un concert en solitari on ha fet repàs de la seva carrera.

 

Peralada, 24 de juliol:

Rufus Wainwright és considerat per a molts un músic total; intèrpret, cantant, poeta, compositor d’òpera...és un geni que gaudeix amb el que fa. Surt a escenari i sap que te el públic a la butxaca. La nit prometia un Rufus Wainwright intimista i introspectiu després que hagués d’aparcar la seva gira de presentació d’ Unfollow The Rules a causa de la pandèmia. Amb les entrades exhaurides, la nit ha començat amb The Art Teacher de Waiting For A Wan i l’emotiva i romàntica Complainte De la Buttle de Jean Renoir.

També amb piano ha seguit Early Morning Madness composada  a partir d’una ressaca ha precedit Jericho ja amb la guitarra. Altres temes com Only the People that Love, Montauk, My Little You dedicada a la seva filla Viva i un cant a la vida domestica familiar de l’artista, també hi ha estat presents en un concert on tampoc han faltat èxits com Gay Messiah, Go Or Go Ahead, Peaceful Afternoon, Going To A town, Candles, o Cigarettes and Choc Milk. Wainwright que ha anat alternant el piano i la guitarra, ha  estat molt comunicatiu i que ha anat explicant al públic experiències d’aquests quatre dies d’estada a l’Alt Empordà, ha acabat el concert amb Hallelujah com a bonus track.