Un recital líric amb Serena Sáenz a Madrid

Un recital líric amb Serena Sáenz a Madrid

 El Festival Perelada presenta aquest concert a l'Auditori Museo Casa de la Moneda en el marc de l'exposició "Col·leccionisme, gènesi de Museus: El Castell de Peralada".

El 18 de juny, a les 19:00 hores, l'auditori de la Casa de la Moneda es convertirà en l'escenari d'un extraordinari recital líric, presentat pel Festival Perelada. Aquest esdeveniment musical s'emmarca en l'exposició "Col·leccionisme, gènesi de museus: el Castell de Peralada", i comptarà amb l'actuació de dues destacades figures de la música clàssica espanyola: la soprano Serena Sáenz i la pianista Leyre Sáenz De Urturi. Juntes, oferiran una selecció de peces que prometen delectar els assistents, fusionant la majestuositat de l'entorn amb la puresa de l'art líric. La soprano barcelonina ha estat guardonada en diferents concursos de cant, entre els quals destaquen, el primer premi de la XVI edició del Concurs Internacional de Cant Montserrat Caballé i Premi Especial Festival Castell de Peralada, i absoluta protagonista d'Operalia 2022. Malgrat la seva joventut, participa regularment en els principals teatres d'òpera, com la Staatsoper de Berlín, Gran Teatre del Liceu i el Teatro Real. Serena va debutar en la primera edició de Pasqua del Festival Perelada amb una esplèndida Giuditta de Scarlatti que també es pot gaudir en el marc d'aquesta exposició. La jove pianista originària de Vitòria-Gasteiz va iniciar el seu amor per la música tocant el teclat sota la guia del seu oncle i posteriorment, formada al Conservatori de Música Jesús Guridi, es va traslladar a Barcelona per aprofundir en estudis superiors de piano al Conservatori del Liceu, recolzada per una beca de la Fundació Ferrer-Salat. A més de ser pianista, s'ha involucrat en l'ensenyament musical i ha participat en projectes com el 'Cor de Noies' de l'Orfeó Català.

Per assistir al recital de manera totalment gratuïta, registra't a l'e-mail museocasadelamoneda@fnmt.es fins a completar l'aforament.