Campus Peralada

Inscripció majors d'edat Inscripció menors d'edat

El Festival de Peralada ofereix a través del CAMPUS PERALADA a audiències joves la oportunitat d'aproximar-se al món de la música i la dansa en termes avantatjosos.

El Campus Peralada és part de la RSC del Festival i les activitats que ofereix són gratuïtes. Dedica especial atenció a centres educatius, grups organitzats i escoles de música i de dansa reconegudes per les administracions públiques.

Gràcies al Campus Peralada, uns 500 estudiants ja han tingut l'oportunitat de viure el Festival de Peralada. Les propostes, formulades i organitzades d'acord amb l'edat i les característiques de les diferents categories de participants, s'inspiren en la idea d'esforços compartits per exposar als joves un patrimoni  artístic que creiem que ha de formar part de la identitat cultural de tots nosaltres.

Assajos generals, assistències a diversos espectacles i concerts, xerrades i activitats infantils: aquestes són algunes de les possibilitats que oferirem aquest any un altre cop.

 

Com participar-hi:

A partir d'aquesta propera edició 2018, serà encara més fàcil tenir accés a les propostes del Campus Peralada: si pertanyeu a una de les categories esmentades anteriorment, us podeu registrar complimentant el corresponent formulari que trobareu en aquest web o el podeu sol·licitar enviant un correu electrònic a nuria.pujol@grupperalada.com.

Per a cada categoria de participants, es proposen activitats culturals especialment escollides amb l'objectiu d'incrementar la consciència cultural i la informació dels assistents a les actuacions.

Un cop complimentat, heu de retornar el formulari aquí: nuria.pujol@grupperalada.com. Les sol·licituds han de concretar el dia i l'activitat a la que es refereixen. La disponibilitat d'assistència està subjecte a un aforament limitat.

 

Important:

Una sol·licitud no és una reserva, és una indicació d'interès, que ha d'anar seguida d'una resposta de confirmació.

És indispensable fer una sol·licitud per poder accedir als continguts del Campus Peralada. El Festival validarà les sol·licituds abans d'efectuar les confirmacions.

Cada grup de menors haurà d'anar acompanyat d'un adult responsable.

generic.carregant