Campus Estiu

La finalitat del Campus Estiu és obrir les portes del Festival a estudiants de proximitat, del món de les arts escèniques o relacionats amb aquest camp, proporcionant accés a continguts d'interès per a futurs talents del món de les arts escèniques, restringits al públic general, contribuint així a la seva formació i facilitant el contacte amb professionals.
El Campus dedica especial atenció a centres educatius, grups organitzats i escoles de música i de dansa reconegudes per les administracions públiques.

Més de 2.000 estudiants ja han tingut l'oportunitat de viure el Festival de Peralada. Les propostes, formulades i organitzades d'acord amb l'edat i característiques de les diferents categories de participants, s'inspiren en la idea d'esforços compartits per exposar als futurs talents de la zona un patrimoni artístic que creiem que ha de formar part de la identitat cultural de tots nosaltres.

 Com participar al Campus Estiu

En funció de cada convocatòria associada a un espectacle presencial, les inscripcions s’obren a alumnes d’escoles de dansa, de música, de Conservatoris i a joves orquestres/corals de les províncies de Girona i Barcelona i de la Catalunya Nord, així com també als Instituts de Figueres. 

Per tenir accés a les propostes presencials del Campus Estiu cal formar part d’una de les categories esmentades anteriorment o equivalent. Us podeu registrar aquí https://www.festivalperalada.com/ca/campus-peralada/ o el podeu sol·licitar enviant un correu electrònic a judit.jordana@grupperalada.com.

Un cop complimentat, heu de retornar el formulari a: judit.jordana@grupperalada.com. Les sol·licituds han de concretar el dia i l'activitat a la que es refereixen. La disponibilitat d'assistència està subjecte a un aforament limitat.

És indispensable fer una sol·licitud per poder accedir als continguts presencials del Campus Estiu. El Festival validarà les sol·licituds abans d'efectuar les confirmacions.

VINE A LA SETMANA DE LA DANSA!

Pavelló Municipal de Peralada

Del 24 al 29 de juliol

De 10 a 14h

Un cop més, el Campus Peralada torna a oferir a estudiants de dansa de la província de Girona la possibilitat d’ampliar la seva formació artística. En aquesta edició, el Campus Estiu oferirà una setmana de classes de dansa que impartiran estudiants i graduades del territori procedents del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

 

El curs es realitzarà del 24 al 29 de juliol de 10h a 14h, i oferirà als estudiants la possibilitat de rebre classes de tècnica de dansa clàssica, dansa contemporània i tallers coreogràfics que es podran veure a la mostra que es farà el darrer dia del curs. Les propostes, formulades i organitzades d'acord amb l'edat i característiques dels participants, s'inspiren en la idea d'esforços compartits per exposar als futurs talents de la zona un patrimoni artístic que creiem que ha de formar part de la identitat cultural de tots nosaltres. Una oportunitat tant per les futures professores com pels estudiants. 

 

El Campus d’Estiu s’impartirà al Pavelló Municipal de Peralada i està dirigit a alumnes d’entre 10 i 18 anys amb nivell mitjà de dansa clàssica que hauran d’inscriure’s prèviament a través de la pàgina web del Festival. 

 

Les estudiants i graduades del territori procedents del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona que impartiran les classes són: 

 

Berta Montserrat Coll (estudiant de 1r de PED del CSD) 

 Tècnica de dansa clàssica 

 Taller de dansa clàssica

 Estel López Rodríguez (estudiant de 4t de PED del CSD) 

 Tècnica de dansa contemporània 

 Taller de dansa contemporània 

 Anna Rodríguez Niño (graduada de PED)

Assistència i supervisió 

 

ALBA PRELUDI

Mirador Peralada

30 juliol

18.30h

ASSISTÈNCIA A L’ESPECTACLE

Els participants del Campus Estiu tindran l’oportunitat d’assistir a l’espectacle Alba Preludi. Un recital de dansa i piano on els estudiants de dansa podran veure de primera mà el procés creatiu del coreògraf Aimar Pérez Galí amb cinc intèrprets i un pianista en directe. Aquesta nova creació és una mostra de les metodologies de creació amb les quals s’inspira Pérez Galí.

 

 

  • COS A COS

Hèctor PARRA, piano i composicions
Imma SANTACREU, piano

Claustre Sant Domènec

29 juliol

18.30h

ASSISTÈNCIA AL TALLER- CONCERT

Imma Santacreu i Hèctor Parra són dos músics aclamats coneguts pel seu enfocament innovador i col·laboratiu en la creació musical. A Peralada aterren amb el taller-concert Cos a Cos estrenat al Petit Palau dins del cicle Km0 de la temporada BCN Clàssics. Una oportunitat inèdita per a aquesta parella de músics, que no acostumen a coincidir dalt dels escenaris.