Preguntes freqüents

Quan i com puc comprar entrades?

Pot accedir a la compra de les seves entrades a través del web oficial del Festival : www.festivalperalada.com

Als pocs minuts d’haver realitzat la compra, rebrà un correu de confirmació de la mateixa al seu mail de contacte. Haurà de comprovar la safata d’entrada i si no l’hi veu també l’spam o altres pestanyes del seu correu electrònic.

També pot fer la compra al telèfon de la taquilla del Festival : +34 972 53 82 92 de 10:00 a 14h

La nostra línia telefònica funciona els 7 dies a la setmana però compta amb personal d’assistència de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00. Si ens contacta fora d’aquest horari, faciliti el seu telèfon i el contactarem dins del nostre horari.

Com puc imprimir les entrades?

Podrà imprimir les seves entrades a casa des del correu de confirmació de compra, accedint a la seva Zona Personal que trobarà a la nostra web de venda d’entrades o bé pot descarregar-les al seu mòbil.

 

Puc retornar les entrades?

Una vegada adquirida, l'entrada no es bescanviarà, ni el seu import serà retornat, excepte per cancel·lació de l'espectacle per part de l’organització.

En cas de suspensió de l'espectacle un cop començada la funció, per qualsevol motiu inclosa la climatologia adversa, no es retornarà l’import de l’entrada en qualsevol dels següents supòsits: si haguessin passat 45 minuts des de l'inici; o, s’hagués arribat a la meitat de la funció, el menor dels dos supòsits.

Pot variar la disponibilitat d’entrades?

Sí, per canvis organitzatius és possible que surtin a la venda noves entrades. És per això que recomanem apuntar-se a la llista d’espera o bé consultar la web més d’una vegada.

L’organització del Festival pot cancel·lar i/o modificar les dates, els horaris, programes o artistes programats?

L’organització es reserva el dret, si les circumstàncies ho exigeixen, d’alterar o modificar els programes o els intèrprets anunciats de l’espectacle. Així mateix, per causes artístiques, tècniques o meteorològiques, l'organització es reserva el dret de endarrerir l'inici de l'espectacle.

Alhora, podrà decretar la suspensió o cancel·lació de l’espectacle sempre que concorrin circumstàncies que, al seu criteri, impedeixin la normal celebració del mateix, i posin en risc la seguretat o salut de persones o no facin aconsellable la seva celebració.

Com puc arribar al Festival?

Pot consultar les diferents opcions de trajectes fins a Peralada en aquest enllaç:

https://www.festivalperalada.com/es/contacte/

On puc aparcar?

L’organització del Festival habilita diferents zones de pàrquing gratuït a pocs metres de les diferents entrades al recinte.

A quina hora he d’arribar?

Es prega puntalitat.

Un cop iniciada la funció és potestat de l’organització permetre l’accés la mateixa.

Poden accedir menors als concerts programats?

Està prohibida l'entrada a menors de 4 anys, excepte en aquells espectacles que indiqui l'organització. En tots els casos, els menors de 16 anys han d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor, els quals hauran de dur omplerta la corresponent autorització d’accés per a menors (descarregar a www.festivalperalada.com)

Quines opcions hi ha per sopar?

El recinte disposa de diferents opcions gastronòmiques perquè pugui sopar abans o després dels concerts:

Castell Peralada Restaurant – Telf: 972 52 20 40

Restaurant L'Olivera - Telf: 972 53 88 30

Celler 1923 - Telf: 972 53 85 86

Li recomanem consultar la disponibilitat i fer reserva prèvia.

On em puc allotjar?

Descobreixi tots els serveis que li pot oferir l’Hotel Peralada 5*, una autèntica experiència pels sentits: allotjament, gastronomia, wine spa i golf.

Pot consultar la disponibilitat a: www.hotelperalada.com

Què puc visitar a l’entorn del Festival?

Pot completar l’experiència del Festival visitant el Museu del Castell o realitzant una excursió a les vinyes on podrà degustar els millors vins i caves.

Informació i visites Museu: +34 972 53 89 34 / www.museucastellperalada.com

Visites enoturístiques: +34 972 53 85 03 / www.perelada.com