Check our COVID measures

EL SAVOIR-FAIRE DE BERNHEIM

EL SAVOIR-FAIRE DE BERNHEIM

El savoir-faire de Benjamin Bernheim

 

El jove tenor ha debutat aquesta tarda al Festival Castell de Peralada amb un recital centrat en el repertori francès.

 

 

Peralada, 24 de juliol:

 

Benjamin Bernheim ha iniciat una sòlida carrera professional que l’ha portat a conquistar el públic més exigent dels millors teatres d’òpera europeus. Aquesta tarda, la seva tècnica impecable i una veu plena de colors i elegància ha omplert l’església del Carme. Posseïdor d’una veu regulada tot amb tant sols 35 anys, ja és cantant en exclusiva del segell Deutsche Grammophon, amb el que a finals del 2019 va publicar seu primer disc com a solista amb una selecció d’àries d’òpera italiana, francesa i russa, on s’evidencia que ens trobem davant d’una veu de gran i llarg recorregut.

 

En la seva presentació al Festival Castell de Peralada, el tenor francosuís ha posat al centre del seu repertori l'òpera francesa, que defensa amb l'elegància del so i la línia de cant. La vetllada ha començat amb la mélodie-cantataPoème de l’amour et la mer” d’Ernest Chausson, seguida de l’ària de Macduff "O figli, o figli miei!... Ah, la paterna mano"de Macbeth de Verdi, paper que debutarà el març de 2022 a la Opernhaus Zürich.

Bernheim ha continuat amb  I pastori d'Ildebrando Pizzetti  i l’ària de Lenski "Kuda, kuda" d’Evgeni Onegin. El recital ha continuat amb  l’ària de Faust del tercer acte,  la famosa "Salut! demeure chaste et pure", seguida per un dels moments més coneguts de Manon, l’ària "En fermant les yeux", coneguda com a Le rêve de Des Grieux. Ha tancat el programa  l'ària del segon acte de Roméo et Juliette "Ah! Lève-toi soleil" .

 

Hereu natural dels grans tenors lírics de la història, com Pavarotti o Alagna, Bernheim ha conquistat el públic, 166 privilegiats, que han quedat encisats per l’elegància del seu cant en cada una de les seves interpretacions.

 

Ja fora de programa, el tenor francès ha interpretat el meravellós lied Morgen! De Richard Strauss i l’ària “Chanson de Kleinzach” de Les Contes d’Hoffmann. Punt final a duna vetllada acurada on  Bernheim ha fet gala del seu savoir-faire francés.