Les últimes notícies

Descobreix l'Experiència Peralada

Gastronomia

L’entorn del Castell de Peralada t’ofereix diferents alternatives per sopar abans o després de l’espectacle. Tria el que és del teu gust i reserva amb antelació.

Més informació

Hotel Peralada 5*

Descobreix una autèntica experiència per als sentits. L’Hotel Peralada 5* on podràs completar la teva estança.

Més informació

MUSEU DEL CASTELL DE PERALADA

El Museu del Castell de Peralada, està ubicat dins d’un antic convent de carmelites del segle XIV. Hi podem visitar les col·leccions privades del castell. La biblioteca, amb pràcticament 100.000 volums; la col·lecció de ceràmica amb 1.000 peces; la col·lecció de vidre, considerada la més important d’Espanya i una de les més nombroses del món, feta per un sol propietari, amb més de 2.500 peces; el claustre, que alberga la col·lecció lapidària; l’església gòtica, amb el seu teginat del s. XIV i el Museu del vi en el que trobem una àmplia exposició d’objectes relacionats amb la cultura del vi, datats des del s. XIV. La visita acaba a la bodega del convent, on avui dia es segueix elaborant el cava Gran Claustre.

Més informació

NOU CELLER PERELADA

La singular multidimensionalitat del nou celler Perelada en el seu vessant enològic, arquitectònic, sostenible i enoturístic es fusiona amb la tradició vinícola i les arrels d’una regió, consolidant la ubicació de l’Empordà al mapa internacional del vi. El primer celler d’Europa en comptar amb la certificació ambiental i energètica LEED GOLD que acredita la sostenibilitat i l’alta eficiència del seu disseny i construcció.

Més informació

PACK PASSIÓ PER LA MÚSICA

Viu una experiència immersiva a l’entorn de Peralada Resort. Gaudeix dels principals atractius que conformen l’experiència Peralada: música, gastronomia, enoturisme, arquitectura, paisatge, i molt més.

Més informació